'); Phil Bream legt het Pieterpad af in 11 marathon-etappes.

Meer artikelen
Phil Bream legt het Pieterpad af in 11 marathon-etappes.

Phil Bream legt het Pieterpad af in 11 marathon-etappes.

Phil Bream had als persoonlijke sponsoractie voor Stichting MIND het doel om de bijna 500km van het Pieterpad, van Pieterburen in Noord Groningen naar de Sint Pietersberg in Maastricht, in 11 dagen hardlopend af te leggen: Dus elke dag net iets meer dan een marathon.

Op 15 december 2020 was Phil te gast in onze B&B als tussenstop voor zijn sponsorloop. Phil kwam in onze B&B (na ruim 200 km) aan met flinke enkelpijn en moest daardoor in de volgende etappe naar Holten het hardlopen helaas staken, maar heeft de tocht verder nog wel fietsend kunnen volbrengen. Phil heeft met zijn actie ruim € 8.000 ingezameld. Wij feliciteren hem met dit geweldige resultaat en zien hem graag nog een keer terug.

Phil schrijft:
geïnspireerd op een idee dat ik 2 jaar geleden had en nooit had uitgevoerd doe ik een gekke lange meerdaagse loop langs de 500 km van het Pieterpad vanuit het noorden van Groningen tot Maastricht om geld in te zamelen voor WijZijnMind.

Er blijft een taboe op het benoemen en bespreken van psychische klachten. Ontzettend veel mensen worden er dagelijks mee geconfronteerd. En juist nu, onder de huidige omstandigheden, met de Coronavirus pandemie, zitten mensen veel langer thuis en vaker alleen. Het mag best helder zijn dat dit leidt tot meer mensen met meer psychische klachten. Ik vecht sinds jaren zelf tegen depressie en vind het nog steeds moeilijk om mensen er iets over te vertellen (er zullen vast kennissen zijn die dit nog niet wisten). Dat moet veranderen! Want open zijn en praten helpt! Vandaar deze actie om MIND te steunen. MIND zet zich in om psychische klachten bespreekbaar te maken en mensen te helpen die er al last van hebben. Ik doe dit bewust in de winter...de koude donkere dagen waar veel mensen het nog zwaarder hebben.


Phil Bream

Dit is onze eigen website met de scherpste prijs. Klik hier voor onze accommodaties of stel ons persoonlijk een vraag. Of lees verder met , of ga naar het overzicht van alle artikelen.

Gepubliceerd 16-12-2020 / Copyright © B&B HM5